Over ons

what we do

Bij binnenkomst via onze balie proeft je direct de warme en gezellige sfeer van Club Paradise.
Gasten die voor het eerst Club Paradise bezoeken geven wij graag een rondleiding. Iedereen krijgt een sleutel voor één van onze royale lockers zodat kleding en waardevolle voorwerpen veilig opgeborgen kunnen worden.

Wij verwachten dat al onze gasten gekleed gaan in een sexy outfit naar keuze. Voor de heren kan dat een boxershort zijn en voor de dames sexy lingerie, een spannend jurkje of een ander uitdagend setje. De keuze is natuurlijk geheel aan jou, maar je bent het toch met ons eens dat een geslaagd erotisch avondje uit vooral wordt bepaald door contact met charmante sexy gelijkgestemden?

Je maakt zelf uit wat je wel of niet doet.
Club Paradise mag dan wel een parenclub zijn, je beslist zelf of andere gasten meedoen of niet.

Geniet van heerlijke drankjes en snacks aan de bar, begeef je op de dansvloer, bezoek één van onze romantische afsluitbare privé kamers, laat je gaan in onze open kamers of zoek erotisch plezier in onze mysterieuze dark room.

Wij zijn voorstanders van veilige sex en daarom liggen in alle erotische vertrekken volop condooms klaar. Club Paradise is een parenclub op topniveau. Onze relax-ruimtes, het stoombad, de sauna, het zwembad en het zonneterras zijn dan ook een klasse apart. In de club mag niet gerookt worden behalve in de comfortabele rookruimte bij de bar.
N.B. Het is niet toegestaan om drugs te gebruiken.

Ben je na het relaxen weer helemaal opgeladen? Geen probleem… Club Paradise is geopend tot in de kleine uurtjes. Dus…, of je liever aan de bar wilt zitten, je wat intiemer terugtrekt in een van onze erotische kamers of je stort jezelf in onze Mega Gang Bang Party: Club Paradise kent (bijna) geen grenzen!

 

bekijk foto's

Laatste nieuws

Onze service

Drankjes en Cocktails

Aan onze bar bieden wij een ruime keus aan alcoholische en non-alcoholische dranken.

Veilige ontmoetingsplek

Onze club biedt een veilige omgeving om andere koppels te ontmoeten

Moment van ontspanning

Een kopje koffie aan de bar of even bijkomen in één van onze sauna's?

Liefde, spanning en erotiek

Bij Club Paradise kunnen jullie je stoutste dromen uit laten komen. De nieuwe ervaring zal jullie band nog intenser maken.